LSW Zennevallei

Plaatselijk Overlegplatform 'Lastgeving'

POP Lastgeving (zorgvolmacht of plaatsvertrouwing)

Hervorming van de eerste lijn

Eerstelijnsconferentie en beleidsvisie

Mid februari ging de eerstelijnsconferentie door waar de reorganisatie van de eerstelijnsgezondheidszorg voor de komende jaren uit de doeken werd gedaan.

> Alle rapporten en presentaties kan u hier terug vinden. 

Algemene vergadering 15-03

Presentatie BOV (Kim Vaes)

Presentatie BOV (Dirk Van Lancker)

Presentatie Yuneco (Klara Smout)

Telefonische informatiedienst voor personen met een beperking

Onze dienst is een gratis informatie- en verwijzingsdienst voor personen met een beperking, hun familieleden, zorgverleners en andere geïnteresseerden.

Start reeks sessies psycho-educatiepakket “Dementie en nu”

In Vlaanderen woont bijna 65% van alle mensen met dementie thuis: alleen of met een naaste. Na de diagnose van een of andere vorm van dementie zijn er vaak heel wat vragen.Praktische vragen zoals ‘Dementie…. en nu?’, maar evenzeer vragen op emotioneel vlak. Hoe lukt het om te zorgen voor de persoon met dementie en toch ook te zorgen voor jezelf.Naasten van mensen met dementie voelen zich hiermee vaak alleen.

Campagne ‘Spanning, ruzie of ambras? Reageer gepast’

Spanningen, conflicten, lastig en agressief gedrag. Je krijgt hier op je werk mee te maken. Kunst is om signalen bij jezelf en de andere vroeg op te merken en tijdig te reageren. Want als je ze ongemoeid laat, verpesten ze de sfeer.

Theatervoorstelling Weerzien 2/12

Naar jaarlijkse traditie biedt ook dit jaar het bestuur van Lokale SEL Werkgroep Zennevallei een gratis theatervoorstelling aan zijn zorgverstrekkers, mantelzorgers en vrijwilligers aan voor hun tomeloze inzet en goede zorgen van het voorbije jaar.

Dit jaar is, na het succes van 'Afscheid' met dezelfde acteurs, de keuze gevallen op,'Weerzien'.

POP Arbeidsreïntegratie 17/6

POP

Op 17 juni staat het POP in het teken van arbeidsreïntegratie:

Mevr. Stefany Tan (GTB afdeling Vlaams-Brabant) zal ons door de bomen het overzichtelijke bos der arbeidsreïntegratie tonen.

Psychiater dr. Johan Newell, zal er de werking van het recent opgestarte psychosociaal revalidatiecentrum Perron 70 toelichten.

Groepssessie 'Leven met diabetes' 28/04

Het thema van deze groepssessie is 'Leven met diabetes'.

Deze groepssessie is specifiek voor diabetespatiënten die recentelijk de diagnose 'diabetes' kregen of patiënten die nog nooit een groepssessie meemaakte.
 

donderdag 28 april 2016 van 19u tot 21u

LSW

Lokale SEL Werkgroepen

Inhoud syndiceren