LSW ZeSt

Algemene vergadering 15-03

Telefonische informatiedienst voor personen met een beperking

Onze dienst is een gratis informatie- en verwijzingsdienst voor personen met een beperking, hun familieleden, zorgverleners en andere geïnteresseerden.

Start reeks sessies psycho-educatiepakket “Dementie en nu”

In Vlaanderen woont bijna 65% van alle mensen met dementie thuis: alleen of met een naaste. Na de diagnose van een of andere vorm van dementie zijn er vaak heel wat vragen.Praktische vragen zoals ‘Dementie…. en nu?’, maar evenzeer vragen op emotioneel vlak. Hoe lukt het om te zorgen voor de persoon met dementie en toch ook te zorgen voor jezelf.Naasten van mensen met dementie voelen zich hiermee vaak alleen.

Campagne ‘Spanning, ruzie of ambras? Reageer gepast’

Spanningen, conflicten, lastig en agressief gedrag. Je krijgt hier op je werk mee te maken. Kunst is om signalen bij jezelf en de andere vroeg op te merken en tijdig te reageren. Want als je ze ongemoeid laat, verpesten ze de sfeer.

Piekuurtje LSW ZeSt Burn-out powerpointpresentatie

piekuurtje van LSW ZeSt rond het thema Burn-out met Manu Keirse als spreker

Opendeurdag DVC Hofstade (Zemst)

Dagverzorgingscentrum Ambroos zet de deuren open op zondag 21 juni a.s.  Meer informatie vindt u hier

 

 

Folder infoavond rond Hart-en vaatziekten

LSW

Lokale SEL Werkgroepen

LSW ZeSt

SIT ZeKaSt (Zemst, Kampenhout, Steenokkerzeel) had, zoals nog andere SIT’s een verhaal van vallen en opstaan. Na een trage opgang, ondanks de vele energie, onder leiding van Dr. Erwin Verspecht en contactverantwoordelijke Berlinda Willems (met een pracht van een compendium dat nog bij menig zorgverlener binnen handbereik wordt gevonden), viel de SIT-werking tijdelijk stil, maar werd deze ‘gereanimeerd’ in 2008 .

Inhoud syndiceren